JISMONIY TARBIYA VA SPORTNING SOG‘LOMLASHTIRUVCHI VA TARBIYAVIY AHAMIYATI ( METODIK TAVSIYA) - Mamadaliyev Ilxomjon Rasuljanovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida jismoniy tarbiya darslarida va to‘garaklarda sog‘lom turmush tarzining olib borish usullari, jismoniy tarbiyaning sog‘lomlashtiruvchi vazifalari, jismoniy tarbiyaning tarbiyaviy vazifalari masalasi ko‘rib chiqilgan.