SHAXSIY YOZISHMALARDA IMLOVIY-USLUBIY XATOLAR, VARVARIZM VA VULGARIZMLARNING QO‘LLANILISHI - DIYORA PARXIDDINOVA KAMOLIDDIN QIZI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada shaxsiy yozishmalarda uchraydigan imloviy- uslubiy xatolar, varvarizm va vulgarizmlar haqida batafsil yoritilgan.