KASB-HUNARNI INSON HAYOTIDAGI OʻRNI VA AHAMIYATI, OʻQUVCHILARNI KASBGA YOʻNALTIRISH MASALALARI - Jumanazarova Feruza Erkinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada kasb bu insonning ijtimoiy iqtisodiy faoliyat turi ekanligi , moliyaviy to’qlik yoki yetishmovchilik uning natijasida ekanligi, kasb ta’limi psixologiyasining asosiy muammosi va shaxsning kasbga yaroqliligini aniqlash ,tayyorlash,mehnat faoliyatiga yo’naltirish masalalari haqida tushuncha beriladi.