O‘ZBEK TILIDA IBORALAR TASNIFI - Boltayeva Farida; Majidova Shahnoza (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada o‘zbek tilining izohli lug‘atlaridagi iboralarning ma’nolari va ularning gapda qo‘llanilishi haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, so‘z va ibora o‘rtasidagi farqlar ya’ni sinonimik, antonimik frazeologiya haqida ham qisqacha to‘xtalib o‘tilgan