O‘ZBEK TILIM-O‘ZLIGIM - Majidova Shahnoza Komilovna; Shodiyeva Maftuna G‘ayrat qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek tilining hozirgi kundagi ahamiyati, rivojlanishi, dunyo miqiyosidagi o‘rni va jozibadorligi haqida bayon etilgan. O‘zbek tiliga davlat tili maqomi berilishi va uning respublika hududiga mustaqillikning kirib kelishiga zamin yaratilganligi haqida so‘z yuritiladi.