HOZIRGI O’ZBEK ADABIY TILIDA FE’L SO’Z TURKUMINI MAKTAB FAOLIYATIDA QO’LLASHNING MEZONLARI - Alijonova Gulxumor (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada fe’l so’z turkumi haqida ma’lumot,uning maktab faoliyatida qo’llanish mezonlari,hozirgi o’zbek adabiy tilida fe’l so’z turkumining ahamiyati haqida so’z yuritiladi.