CHET TILI GRAMMATIKASINI O’RGANISHDA O’QUVCHILAR OLDIDAGI QIYINCHILIKLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH USULLARI - Xabibullayeva Gulidabonu Saydullo qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tili grammatikasini turli metodlar asosida ta’lim jarayonida takomillashtirish yoritilgan. Unda umumiy o’rta ta’lim maktab yuqori sinf o’quvchilariga Ingliz tili grammatikasini o’rgatish muhokama qilingan, shuningdek ta’limni rivojlantish uchun bir qancha tavsiyalar berilgan.