O`ZBEK TILI IBORALARIGA NAZAR - Olimov Sherzod O`tkirovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada frazeologiya bo‘limi va uning vazifalari haqida so‘z boradi. Tilshunoslikda etimologiya tushunchasiga ta’rif va uning ahamiyati ham izohlab o‘tilgan.