TA’LIM MUASSASALARIDA KASB HUNARGA YO’NALTIRISH ISHLARINI SAMARALI TASHKIL QILISH - Kenjayeva Sevara Shanazarovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada maktab o’quvchilarini kasb-hunarga yo’naltirishda samarador usullarni qo’llashda, natijaviylikka erishishda, to’g’ri kasb tanlashga ko’maklashishda haqidagi ma’lumotlar keltirilgan..