TIJORAT BANKLARINING MOLIYA BOZORIDAGI VAZIFALARI - Qahramonova Xusnora (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Tijorat Banklari Vositachi sifatida pul mablag‘laridan foydalanganligi uchun foiz to‘lash sharti bilan omonatlarni jalb qiladilar va ularni aholi va tadbirkorlarga kreditlar va investitsiyalar shaklida foiz evaziga taqdim etadilar. Tijorat banklarining asosiy maqsadi foyda olishdir. Banklar qanday qilib foyda olishini ko‘rib chiqaylik., Moliya bozorida Tijorat banklarining bir qator operatsiyalari.