RUHIY RIVOJLANISHDA NUQSONI BO’LGAN BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Absaitov Arslon Sobirovich; Doʻstmurotova Dilfuza Boshbekovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Psixofiziologik rivojlanishi va xulqida nuqsoni bo'lgan bolalarni o'qitish va korreksion pedagogika orqali ta'lim-tarbiya berishning zamonaviy usullari haqida so'z boradi.