ILK O’SPIRINLARNI KASB HUNARGA YO’NALTIRISH MASALALARI - Abdubannopova Nurxon Abdunabi qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Maqolada ilk o’spirinlarni kasbga yo’naltirishning nafaqat ijtimoiy, balki psixologik muammo ekanligi, bu ikki nuqtai nazar har doim bir – birini to’ldirib kelishligi, shuningdek, kasbga yo’naltirishning individual psixologik xususiyatlarining imkoniyatlari yoritilgan.