DIDAKTIK OʻYINLAR ORQALI MATEMATIK SAVODXONLIKNI RIVOJLANTIRISH - Qurbonov Sanjar (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada didaktik oʻyinlarning bola rivojlanishidagi ahamiyati, 1-sinf oʻquvchilari uchun mos boʻlgan didaktik oʻyinlar, oʻquvchilarining didaktik oʻyinlar orqali matematik savodxonligini rivojlantirish haqida soʻz boradi.