OʻZBEKISTONLIKLARNING FRONTDAGI QAHRAMONLIKLARI - Aliyeva Muattar (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ushbu maqola Oʻzbekiston xalqining urush davridagi jasorati va qahramonliklarini yoritish, ularning xizmatlarini eʼtirof etish hamda xotirasini abadiylashtirish masalalari yoritilgan.