SCADA TIZIMINING ASOSIY XUSUSIYATLARI - Elmurotova Dilnoza Bahtiyorovna; Zuparov Ilxom Baxodirovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya: Ishda SCADA tizimi va uning vazifalari haqida to’liq ma’lumotlar keltirilgan. Funktsionallik diapazoni SCADA tizimining boshqaruv tizimlaridagi roli deyarli barcha dasturiy paketlarda amalga oshirilishi va SCADA paketlari qatoriga kiruvchi tizimlar haqida ma’lumotlar berilgan.