TA’LIM MUASSASALARIDA MEDIA-TA’LIMNI JORIY ETISH ZARURATI VA ISTIQBOLLARI. - Bekmurodova Malika (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Media taʼlimni taʼlim muassasalarining akademik oʻquv dasturiga integratsiyalashuvi bugungi raqamli davrda tobora ortib borayotgan dolzarb mavzuga aylandi. Texnologiyaning jadal rivojlanishi va ommaviy axborot vositalarining jamiyatga keng tarqalgan ta'siri bilan talabalarni murakkab media-ta'limni samarali boshqarish uchun ko'nikma va bilimlar bilan shakllantirish zarurati tobora ortib bormoqda. O‘qituvchilar maktab va kollejlarda media-ta’limni joriy etish orqali o‘quvchilarni tanqidiy fikrlovchi, mas’uliyatli iste’molchilar va raqamli dunyoning faol ishtirokchisi bo‘lishga imkon berishni maqsad qilgan.Ushbu maqolada ta'lim muassasalarida media-ta'limni joriy etish zarurati va istiqbollari haqida ma'lumotlar berilgan.