SHAXSLARDA RUHIY HOLATNING OʻRGANILISHI VA PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Yuldashova Xosiyat Abdullayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning rivojlanishi, tarbiyasi va ijtimoiylashuvi haqida umumiy tushunchalar, ma’naviy-axloqiy xulq-atvor, ma’naviy-axloqiy tarbiya metodlari haqida ma’lumotlar berilgan. Shaxsning rivojlanishi, tarbiyasi, ijtimoiylashuvi tushunchalari ma’nosi ochib berilgan.