O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASHDA PEDAGOG VA OTA-ONALARNING HAMKORLIGINI YOʻLGA QOʻYISH MASALALARI - Mamajonova Eʼzozxon Аbduqaxxorovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o'quvchilarni tarbiyalashda pedagog bilan otaonalarning hamkorlikdagi ishlarini tashkillashtirish tamoyillari, ota-onalar majlisini qanday tashkillashtirish haqida, oila va maktab tushunchalari hamda bolani tarbiyalashda muvaffaqiyatga erishish haqida aytib o'tiladi.