UMUMTAʼLIM MAKTABLARIDA PEDOGOGIK JAMOA BILAN PSIXOLOGIK HAMKORLIKNI YOʻLGA QOʻYISH - Soatmoʻminov Sunnat Xabibulla oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA. Maqolada pedagogik jamoa haqida ma’lumotlar berilgan. Shu bilan birga pedagogik jamoa va uni shakllantirish yo‘llari, uslublari yoritilgan. Pedagogik jamoaning ruhiy muhitini tahlil qilish usullari ko‘rsatib berilgan.