KO’CHMA KINOTEATRLAR - RUSLANBEK NURJANOV (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada ko’chma ya’ni g’ildirakli kinoteatrlar, ularning kelib chiqish tarixi, ko'ngilochar shoular sahna ko'rinishlar, besh haftagacha bir kechada ikki soat davomida ko'rsatish imkoniyatiga ega bo'lgan tomoshalar va boshqalar to’g’risida yozilgan.