“EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISHDA EKOLOGIK OMIL TUSHUNCHASI ‘’ - Azamova Sitora Ayonovna; Pirimov Lerik Xudoyberdi o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada asosiy e’tibor ekologik madaniyat haqida gap boradi Hozirgi kunda insonlar tomonidan tabiatga ziyon yetkazilib ekologik turg’unlik yuzaga kelmoqda. Ekologiyaning buzilib ketishi insonga turli xil xavf-xatarlarni keltirib chiqarmoqda. Ekologiyaning keskin o’zgarishi turli muommolarni natijasida ekologiyaning keskin buzilib ketishiga olib kelmoqda.