UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QUVCHILARNI FIZIKA FANIGA QIZIQTIRISH. - O’rinboyeva Kumushoy Sultonbek qizi; Abdullajonova Donoxon Ibrohimjon qizi. (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali o’quvchilarni darsga qiziqtirish, darslarni yaxshi o’zlashtirish va fizika fanini o’rganishga istak uyg’otish. Ana shu yo’l bilan ularni fizika faniga olib kirish, yuksak natijalarga erishishiga va O’zbekistonning rivojlanishi uchun o’zlarini hissasini qo’shishga yordam berish.