CHET TILI O‘QITISHNING ZAMONAVIY METODLARI - Abdulaxatova Navro‘zaxon Sharifjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini o‘qitish metodlari va ingliz tilini o’rganish jarayonida texnologiyalardan foydalanishning samarali natijalari haqida so‘z boradi.