DAVLAT BYUDJETINING IJTIMOIY SOHA XARAJATLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH. - Hamidova Shahzoda Odiljanovna; Iskandarov Isfandiyorbek Ilxomjon o‘ g‘ li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada moliyaviy samaradorlik va ijtimoiy ta'sirni oshirishga qaratilgan ijtimoiy sohada davlat byudjeti xarajatlarining samarali tashkil etilishi ko'rib chiqiladi. Tadqiqot mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi, byudjetni taqsimlash metodologiyasini belgilaydi va xarajatlarning maqbul amaliyoti bo'yicha natijalarni taqdim etadi. Siyosatni takomillashtirish bo'yicha tavsiyalar ham muhokama qilinadi.