MAVZU: KOMPYUTER GRAFIKASI FANI HAQIDA TUSHUNCHA - Rayxonova Zilola (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Kompyuter grafikasi hisoblash texnikasi yordamida vizual va geometrik maʼlumotlarni manipulyatsiya qilishni oʻrganadi. U sof estetik masalalarga emas, balki tasvirni yaratish va qayta ishlashning matematik va hisoblash asoslariga qaratilgan. Kompyuter grafikasi koʻpincha vizualizatsiya sohasidan farqlanadi, garchi ikkala soha koʻp oʻxshashliklarga ega.