O‘ZBEKISTONDA IJTIMOIY-IQTISODIY KOMMUNIKATSIYA RIVOJLANISHIDA RAQAMLI TPANSFORMATSIYA SIYOSATI. - Yuldashev Sirojiddin Zayniddin oʻgʻli, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekistonda jamiyat siyosiy doirasini ta’sir ostida o‘zgartirish mexanizmlari tahlil qilingan, siyosiy nutqda raqamli texnologiyalardan foydalanish amaliyoti umumlashtirilgan. Xususan, siyosiy tarmoqlarda elektron tarmoq vositalaridan foydalanish shartlari va dastlabki xususiyatlarini retrospektiv ravishda baholashga urinish siyosiy aktopalar, maxsus xususiyatlarni ta’kidlangan raqamli muhit ijtimoiy va siyosiy munosabatlarning yangi maydoni sifatida, jarayonni to‘g‘irlash va tegishli texnologiyalardan foydalanishning funktsional xususiyatlari.