BANKLARDA MUAMMOLI KREDITLAR BILAN ISHLASH YO‘LLARI - Giyaev Rustamjon Abdurasulovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola tijorat banklarida muammoli kreditlar bilan ishlash, ularni undirish yo‘llari, ularni boshqarish, muammoli qarzdorliklarni vujudga kelish sabablari hamda muammoli kreditlarning bank faoliyati va rivojlanishida ta’siri to‘g‘risida tahliliy ma’lumotlar asosida yorilgan.