LOTIN TILI VA TIBBIYOT TERMINOLOGIYASINI O’QITISHDA TALABALARDA MOTIVATSIYANI KUCHAYTIRISH YO’LLARI - Xafizova Muxarram Nematilloyevna; Xalimova Yulduz Salohiddinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tibbiyot OTMlarida Lotin tili va tibbiyot terminologiyasini o’qitishda qo’llaniladigan pedagogik texnologiyalar, innovatsion metod va uslullar orqali dars sifatini yaxshilash hamda dars samaradorligini oshirish haqida so’z yuritiladi, shu bilan birga talabalarda lotin tilini o’rganishga nisbatan qiziqish uyg’otish, motivatsiyani kuchaytirish yo’llari bayon qilinadi.