QATTIQ MAISHIY CHIQINDILAR (QMCH) NI QAYTA ISHLASH MUAMMOSINING HOLATI - Rahmonova Nurjahon Odiljon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada qattiq maishiy chiqindilar uchun ta’limning dolzarb masalalari ilgari surilgan, ayniqsa, texnika universitetlarida barqaror taraqqiyot uchun ta’limni integrasiyalash, bu jarayoning o‘ziga xosligiga e’tibor qaratilgan. Shuningdek, QMCH,ni qayta ishlash muammosining oldini olishga qaratilgan chora-tadbirlar to‘g‘risida keng to‘xtaldik.