ZAMONAVIY PSIXOLOGIYA FANINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Shukurоva Ilminur Bahtiyоrjоn qizi.; Satimov Muhammadali (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola zamonaviy inson hayotida Psixologiya faninig tutgan o’rni, amaliy ahamiyati, turli davrlarida kuzatiladigan psixologik o‘zgarishlarni tahlil qilib, bu o‘zgarishlarning insonlarning hayoti va sifatiga bo‘lgan ta'sirini ko‘rib chiqadi. Ushbu maqolada inson hayoti davomidagi psixologiya fanining dolzarb va hali yechilmagan muammolarining ta’siri va sabab oqibatlari hamda psixologiya fanining kelajagi haqida so’z boradi.