O’QUVCHILARDA TADBIRKORLIK KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA MUAMMO VA ECHIMLAR - Iymonboyeva Oymunisa Munisovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya: Tadbirkorlik layoqat bor kishilar yoki tadbirkor shaxsi, ishbilarmon yoki biznesmenlar. kasb - hunar maktablari o'quvchilarida tadbirkorlik ko’nikmalarini shakllantirish, tadbirkorlik layoqatini oshirish va yurtimizda tadbirkorlikka qaratilgan e'tibor haqida muallif tomonidan ma’lumotlar keltirilgan.