FONETIK HODISALAR - Qodirova Arofatxon Mahmud qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola fonetik hodisalarning maftunkor olamiga kirib boradi, nutq tovushlarining nozikliklari va ularning turli ko'rinishlarini o'rganadi. U fonetika sirlarini ochish uchun adabiyotlarni tahlil qilish, uslubiy mulohazalar va empirik natijalarni birlashtirgan holda kompleks yondashuvni qo'llaydi. Munozara inson nutqining ko'p qirrali tabiatiga oydinlik kiritib, artikulyatsiya, akustika va fonologiyaning turli jihatlarini qamrab oladi.