VOYAGA YETMAGANLAR OʻRTASIDA DELINKVENT XULQ-ATVOR VA PROFILAKTIKASI - Tojiboyeva Nargiza Axmatjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA:Mazkur maqolada delinkvent xulq-atvor tushunchasi va uning turlari, delikvent xulq-atvorni olib keluvchi sabablari va omillari, delinkvent xulq-atvordagi oʻquvchilar bilan ishlash profilaktikasi, diagnostikasi va korreksion ishlar mazmuni, guruhlarda ishlash,delinkvent xulq-atvordagi oʻquvchilar bilan ishlash shakllari