ILK O‘SPIRINLIK DAVRINING PSIXIK XUSUSIYATLARI - Ismonjonova Maxliyoxon Murodbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqola maktab oʻquvchilarining ilk oʻspirinlik yoshi davriga rivojlanishiga ta’sir etuvchi psixologik xususiyatlari tahlil qiladi. Hamda ta’lim sharoitida o‘quvchilarning maktab davridayoq taʼlim bilan mehnatni egallashlari lozim bo‘lgan kasbiy muhim fazilatlari va ularning rivojlanishi uchun psixologik- pedagogik qo‘llab-quvvatlash borasidagi fikr-mulohazalarga e’tibor qaratadi.