SHARQ ALLOMALARINING ASARLARI ORQALI TARIXIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Adxamjon Qosimov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada o’quvchilarning tarixiy tafakkurini rivojlantirishga qaratilgan fikr va mulohazalar berilgan, o’quvchi yoshlarning ta’lim va tarbiya jarayonida yoshlarda tarixiy tafakkurni shakllantirish bo’yicha taklif va tavsiyalar berib o’tilgan.