O’QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO`NALTIRISH - Artiqov Toxir Toshmurod oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA:Mazkur maqola maktab o‘quvchilarning kasbiy rivojlanishiga ta’sir etuvchi psixologik xususiyatlari tahlil qiladi. Hamda zamonaviy ta’lim sharoitida o‘quvchilarning maktab davridayoq egallashlari lozim bo‘lgan kasbiy muhim fazilatlari va ularning rivojlanishi uchun psixologik-pedagogik qo‘llab- quvvatlashborasidagi fikr-mulohazalarga e’tibor qaratadi.