BIZ BILMAGAN “FRANSIYA“ - Uzoqjonova Moxinur Diyorbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Fransiyaning millati, urf-odati, ta’lim tizimi hamda qiziqarli malumotlar keltirilib o‘tilgan. Bunday ma’lumotlarni ko‘rib hatto hayron qolishingiz ham aniq.