TIKUVCHILIK ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI - Isakova Soxibaxon Tulanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada tikuvchilik tarixi va tikuvchilik ishlab chiqarish texnologiyalari xususidagi fikrlar ifodalangan.