ZAMONAVIY HARBIY MOJAROLARDA TANK BO‘LINMALARINI JANGOVAR QO‘LLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - RAXMANOV A,A (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada zamonaviy harbiy mojarolarda tank bo‘linmalarini jangovar qo‘llashning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Zamonaviy harbiy mojarolar taxlili asosida tank bo‘linmalarining imkoniyatidan samarali foydalanish hamda jangovar harakatlardagi o‘rni va roli bayon etilgan. Tanklarni oddiy vositalar yordamida himoya qilish va yashovchanligini oshirish usullari ko‘rsatilgan.