RAQAMLI IQTISODIYOTNING MOHIYATI, IJOBIY VA SALBIY TARAFLARI - Abdikarimova Aynura Abay qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada raqamli iqtisodiyot to’g’risida ma’lumot, raqamli iqtisodiyotning ijobiy va salbiy taraflari yoritilib berilgan. Ko'plab rivojlangan mamlakatlarda raqamli iqtisodiyot ularning rivojlanish omillariga sezilarli darajada ta'sir o'tkazishi, jamiyat hayotida raqamli iqtisodiyot muhim rol o'ynashi maqolada aytib o’tilgan.