MAKTAB O‘QUVCHILARIDA TARIXIY TAFAKKURNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Muhammadjonova O‘g‘iloy Bahodirjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, tafakkur jarayoni haqida hamda tafakkur jaroyonining kelib chiqish tarixi va tarixiy tafakkur jarayoni haqida ma’lumot shuningdek, bu jarayonlarning maktab o‘quvchilarida shakllantirishning pedagogik xususiyatlari haqida keng ma’lumotlar keltirilib o‘tilgan.