NEFTNI QAYTA ISHLASH ZAVODLARIDA REZERVUARLAR PARKINI AVTOMATLASHTIRISH. - ASLONOV ANVAR ASROROVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Neftni qayta ishlash zavodlari - bu xom neftni kundalik hayotimiz uchun zarur bo'lgan turli xil qayta ishlangan mahsulotlarga aylantirishda muhim rol o'ynaydigan murakkab sanoat ob'ektlari. Ushbu maqola neftni qayta ishlash zavodlarida rezervuarlarni avtomatlashtirishning afzalliklari va oqibatlari va uning sanoatga o'zgartiruvchi ta'sirini o'rganadi.