DORIVOR ROZMARIN O’SIMLIGINING DORIVORLIK XUSUSIYATLARI VA UNING TIBBIYOTDA QO’LLANILISHI. - Eshchanov Jo‘shqin Yusupbay o‘g‘li; Amanova Mavluda Mustafaqulovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bibariya o'simlikining (Rozmarin ) dorivor xususiyatlari va uning tibbiyotda qo'llanilishi o'rganiladi. U mavjud adabiyotlarni batafsil tahlil qilishni o'z ichiga oladi, uning dorivor xususiyatlarini o'rganish uchun ishlatiladigan turli usullarni muhokama qiladi, muhim natijalarni beradi va kelajakdagi tadqiqotlar uchun xulosalar va takliflar beradi.