OʻZBEKISTONNING XALQARO BUXGALTERIYA TIZIMIGA O‘TISHINING SAMARALARI - O‘rishov Boburjon Baxtiyor o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada global iqtisodiyotning global buxgalteriya siyosatini qabul qilish va uygʻunlashtirish holati, shuningdek, Oʻzbekiston Respublikasining xalqaro moliyaviy hisobot standartlariga oʻtish va mamlakatning buxgalteriya siyosatida yangi sahifani ochish maqsadga muvofiqligining ustuvor ahamiyat kasb etishi haqida.