MUHAMMAD YUSUF SHEʼRIYATIDA OʻZBEK XARAKTERI - Pazliddinov Sherzodbek Qurbonovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek xalqining o’ziga xos xarakteri, mehr- oqibati, vatanga sadoqati, ota-onaga o’zaro hurmati, farzandlariga bo’lgan cheksiz mehribonliklari, opa-singil, qarindosh-urugʻlariga bo’lgan oqibati, saxovatlilik, xushfeʼllik, shirinsoʻzlik, mardlik, kamtarlik, mehnatsevarlik kabi xislatlari haqida Muhammad Yusuf she’rlari misolida fikr yuritiladi.