SUN’IY INTELLEKT YORDAMIDA ISHGA QABUL QILISHNING MUAMMOLARI - Zaripova Feruza Umidjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt asosidagi ishga qabul qilish jarayonlarining fazaviy xususiyatlari, joriy metodologiyalar, ularning samaradorligi bo‘yicha empirik xulosalarni ko‘rib chiqilgan.