SHEVALAR VA ULARNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI. - Ro’ziyeva Umida (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola sheva, dialect va lahjalarning kelib chiqishi, bugungi kundagi ahamiyati, tilimizdagi o’rni haqida qisqacha ma’lumot beradi.