СУВ ОМБОРЛАРИ ВА КАНАЛЛАРНИ ЛОЙҚА ЧЎКИНДИЛАРДАН ТОЗАЛАШ УСУЛЛАРИ - Сайидов М.Т; Довлатов З.Б; Хидирбаева Г.Н; Эрназаров А.Қ; Авезова М.Б; Исматова А.; Зарипова Н (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Мақолада, сув омборлари ва каналларни лойқа чўкиндилардан тозалаш усуллари келтирилган.