XX ASR OXIRI - XXI ASR BOSHLARIDA GERMANIYADAGI SIYOSIY PARTIYALARNING TARAQQIYOTDA TUTGAN O’RNI. - Egamberdiyev Quvonchbek Nurgali o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Germaniya siyosatida muhim o‘rin egallagan siyosiy partiyalar va ularning mamlakat hayotiga ta’siri haqida so‘z yuritilgan. Umumiy olganda ushbu maqola orqali Germaniyadagi parlament va partiyaviy tizimni dunyodagi eng demokratik tizim ekanligiga guvoh bo‘lamiz.