BANK SOHASIGA INNOVATSIYA VA MOLIYAVIY TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH ISTIQBOLLARI - Sidikov Baxodir Soxibjonovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada bank sohasiga innovatsion texnologiyalarni joriy etish yoʻnalishlari atroflicha oʻrganilgan. Innovatsion bank sohasiga muvaffaqiyatli joriy etilishiga misollar keltirilgan, shuningdek, innovatsion texnologiyalarni joriy etishning afzalliklari va xavf-xatarlari tahlili keltirilgan.